banner



Ιωνικόσ Παοκ / Προοδευτική-Ιωνικός: Μεγαλύτερο μίσος και από Παναθηναϊκός / Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του .

Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε . Ο ιωνικός φιλοξενεί τον παοκ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της super league 1. Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση .

Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε . Προοδευτική-Ιωνικός: Μεγαλύτερο μίσος και από Παναθηναϊκός
Προοδευτική-Ιωνικός: Μεγαλύτερο μίσος και από Παναθηναϊκός from onsports.bbend.net
Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση . Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Ο ιωνικός φιλοξενεί τον παοκ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της super league 1. Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο. Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε .

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η .

Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε . Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο. Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση . Ο ιωνικός φιλοξενεί τον παοκ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της super league 1.

Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Ο ιωνικός φιλοξενεί τον παοκ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της super league 1. Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση . Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε .

Ο ιωνικός φιλοξενεί τον παοκ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της super league 1. Προοδευτική-Ιωνικός: Μεγαλύτερο μίσος και από Παναθηναϊκός
Προοδευτική-Ιωνικός: Μεγαλύτερο μίσος και από Παναθηναϊκός from onsports.bbend.net
Ο ιωνικός φιλοξενεί τον παοκ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της super league 1. Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση . Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο. Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε .

Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η .

Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο. Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Ο ιωνικός φιλοξενεί τον παοκ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της super league 1. Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε . Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση . Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση . Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε . Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Ο ιωνικός φιλοξενεί τον παοκ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της super league 1. Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η .

Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο. Προοδευτική-Ιωνικός: Μεγαλύτερο μίσος και από Παναθηναϊκός
Προοδευτική-Ιωνικός: Μεγαλύτερο μίσος και από Παναθηναϊκός from onsports.bbend.net
Ο ιωνικός φιλοξενεί τον παοκ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της super league 1. Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση . Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο. Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε .

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση .

Ο ιωνικός φιλοξενεί τον παοκ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της super league 1. Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Τα γκολ και οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης κόντρα στον ιωνικό στο γήπεδο της νεάπολης για την 12η . Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση . Ο ιωνικός βρίσκεται μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα . Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο. Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε .

Ιωνικόσ Παοκ / Προοδευτική-Ιωνικός: Μεγαλύτερο μίσος και από Παναθηναϊκός / Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του .. Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του . Ο ιωνικός έχει έξι νίκες, στις μισές από τις οποίες δεν δέχθηκε γκολ από τον παοκ. Την κυριακή (5/12) είναι προγραμματισμένα δύο παιχνίδια της superleague στο λεκανοπέδιο. Ο ιωνικός δεν αρκέστηκε απλώς στην ισοφάριση κόντρα στον παοκ με τον γκολ του πρώην «ασπρόμαυρου» χοσέ κάνιας στο 21', αλλά κατόρθωσε . Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση .

0 Response to "Ιωνικόσ Παοκ / Προοδευτική-Ιωνικός: Μεγαλύτερο μίσος και από Παναθηναϊκός / Ο ραζβάν λουτσέσκου ήταν εμφανώς προβληματισμένος από τη νέα απώλεια βαθμών του παοκ, αυτή τη φορά στην έδρα του ιωνικού και η πρώτη του ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel